Волейболистът на Хебър - Добромир Димитров, говори след триумфа на тима

...
Волейболистът на Хебър - Добромир Димитров, говори след триумфа на тима
Коментари Харесай

Добромир Димитров: Не съм си и помислял, че може да загубим Купата

Волейболистът на Хебър - Добромир Димитров, приказва след триумфа на отбора във финала за Купата на България. Възпитаниците на старши треньора Камило Плачи направиха цялостен поврат и победиха Дея Спорт Бургас с 3:2 (15:25, 21:25, 25:22, 25:19, 15:12) гейма.

“Наистина страстта е неповторима.Единственото, с което мога да го сравня, е преживяването с националния тим на България в Арена Армеец и че направихме всички толкоз щастливи. Отборно успяхме да обърнем мача, показахме самообладание. Благодарение и на тренировки, и на мачовете от Шампионска лига, също се подготвихме ", показа Димитров, който сграбчи и наградата на Играч на мача.

" Може би с моето влизане и на Мартин Симеонов успяхме да раздвижим играта и да не е толкоз елементарно за техния блок. Те също започнаха да бъркат сервис, а въпреки това ние намалихме нашите неточности. Изключително удовлетворен съм, че съм Играч на мача. Дълги години чаках подобен миг и съм благополучен, че съумях да го употребявам по най-хубавия метод. Благодаря. Може да прозвучи малко високомерно, само че персонално аз през днешния ден не съм си помислял, че може да загубим Купата ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР